eet je slanker en gezonder

In 30 dagen!

In dit programma neem ik je stap voor stap mee in de wondere wereld van het intermittend fasten, hormonen en voeding.

baal jij als je in de spiegel kijkt?

Herkenbaar?

Steeds wanneer je in de spiegel kijkt of jezelf ziet in de reflectie van het raam baal jij van jezelf.

 

Je kleding zit net iets te strak

Je haar is futloos en slap

Je huid is dof en vermoeid

Je ogen stralen niet

Tijd om er NU wat aan te doen!
Maar hoe?

Hoe zou het zijn wanneer er een programma zou bestaan waar jij op een leuke en vooral makkelijke vol te houden wijze weer lekker in je vel komt.
Zonder een streng dieet te volgen.

Ik ga je daarbij helpen!

Waarom dit programma?

Ook ik was jarenlang niet tevreden met mijn eigen reflectie.
Ik wilde wel verandering maar wist gewoon niet waar te beginnen.

Dus stelde ik het steeds maar weer voor mij uit naar die welbekende maandag.

Totdat ik het helemaal zat was en er nodig iets moest gebeuren.

Ik maakte kennis met het Intermittend fasten.
Er ging een compleet nieuwe wereld voor mij open.
Waar ik zelf wel tegenaan liep was de begeleiding die ik hierbij mistte. Welke methode was nou de beste? En hoe ging ik dit toepassen in mijn dagelijks leven?

Daar ben ik mij in gaan verdiepen. Omdat ik ook Hormoon Factor Trainer ben ik ook gaan onderzoeken wat de positieve veranderingen van je hormoonhuishouding, je spijvertering en je mindset voor invloed hebben op het intermittend fasten.

Ik neem je graag mee in wat ik nu weet. Je hoeft het niet allemaal zelf te ontdekken.

Hoe kan ik je helpen?

In dit programma neem ik je stap voor stap mee in de wondere wereld van het intermittend fasten, hormonen en voeding.
Inclusief handige weekmenu’s met heerlijke recepten.
Een community waar jij terecht kan met al je vragen.
Ik leer je alles wat je wilt weten over hormonen, slapen, spijsvertering en zelfs het verbeteren van je libido.

Hoe?

videolessen

om de dag een nieuwe les in je leeromgeving

Je krijgt het volledige online programma ‘Eet je slanker & gezonder in 30 dagen’. Dit programma neemt je stap voor stap mee in de wondere wereld van het intermittend fasten en de voordelen hiervan. 

community

stel al je vragen 

Je wordt (indien gewenst) lid van onze community op facebook ‘van Balen naar Stralen’ waarin je antwoordt krijgt op je eventuele vragen. Ook deel ik hierin tips en leuke feiten die je nog meer motiveren.

weekmenu’s

heerlijke en gezonde recepten

Iedere week ontvang je een nieuw weekmenu met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten. Je hoeft dus niet meer na te denken over wat je wel en niet kunt eten, dit heb ik al voor je gedaan. 

online consult

van 30 minuten

Aan het einde van het programma hebben wij een (online) consult van 30 minuten om je eventuele valkuilen te bespreken en bij te stellen waar nodig en waar wij nog eventuele vervolg stappen kunnen bespreken. Je hoeft het echt niet alleen te doen.

Het resultaat?

Na 4 weken ben je ± 2,5 tot 5 kg afgevallen

Slaap je beter en langer door

Zit je lekkerder in je vel

Is je huid stralender en zie je er minder vermoeid uit

Voel jij je (weer) gelukkiger

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Op al mijn aanbod zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Het programma is minder geschikt bij zwangerschap, ondergewicht en versnelde schildklier. 

ervaringen van anderen

Dit had ik veel eerder willen weten!

“Wat ben ik blij dat ik het programma van Manja heb leren kennen. Ik was al geruime tijd naar iets op zoek waarbij ik, op mijn eigen tempo, gericht met mijzelf aan de slag kon. Helaas kwam ik maar niets tegen wat én gericht was op je uiterlijk en je innerlijk. Ik ben namelijk van mening dat het een samenspel is. Wanneer je je van binnen niet prettig voelt zie je dat aan je uiterlijk en vice versa. Naarmate het programma vorderde ging ik mij steeds beter voelen. Niet alleen werd het zichtbaar in mijn gezicht. Ik ging er ook veel frisser en meer uitgerust uitzien. Ik ontving ook steeds meer complimenten. Dat maakte dat ik nog beter voor mijzelf ging zorgen en er zelfs veel plezier in kreeg om écht wat bewuste me-time aan mijzelf te besteden. Dit is absoluut het allerbeste programma wat je voor jezelf kunt doen!”

Marjolein

Ik leerde weer kijken naar wie ik ben en wil zijn.

“Het allerergste vond ik dat ik de spiegel ging ontwijken. Ik durfde zelfs niet meer een afspraak met de kapper te maken. Wetende dat ik dan met mijzelf geconfronteerd zou worden. Er moest dus iets gebeuren. Niet alleen in mijn gezicht maar ook in mijn mind. Het programma van Manja leerde mij weer oprecht te kijken naar alles wie ik wel ben en wil zijn. Ik zie in mijzelf weer de klassieke schoonheid die ik altijd al geweest ben.”

Debby

Voor mij geen Botox meer

“De invloed van Social Media bleek een grotere impact te hebben dan ik had gedacht. Ik voelde mij meer en meer niet meer thuis in mijn eigen lijf. Het resulteerde in elke drie maanden een consult bij de cosmetisch arts voor Botox en later ook fillers. Het einde was zoek en ik bleek meer en meer nodig te hebben om mij goed te voelen. In mijn achterhoofd wist ik dat dit niet de oplossing was en ben op zoek gegaan niet iets wat mij ook beter over mijzelf liet denken. Dat heb ik absoluut gevonden in dit programma. Het is nu alweer even geleden dat ik de laatste Botox prik gehaald heb en voor mij hoeft dat ook echt niet meer. Ik ben zo blij wanneer ik nu in de spiegel kijk. Ik raad dit écht iedereen aan.”

Mariska

manja wunderink

Manja heeft inmiddels diverse goedlopende bedrijven in de beautybranche.
Als Beautymakelaar is haar missie het realiseren van schoonheid voor iedereen.
Niemand verdient het om onzeker te zijn. Zo helpt zij inmiddels ook talloze beautyondernemers met dit concept.

Irene Cairo:

“Laat ik heel eerlijk zijn, na jarenlang gepest te zijn met mijn looks en postuur, zie ik echt niet altijd de schoonheid of beauty in mijzelf. Behalve wanneer ik de beautyclub van Manja in loop. Zij en haar team zijn niet de type “verkopers” die je iets willen aansmeren zodat zij geld verdienen. Nee, sterker nog, ze zijn de type experts die helpen om je eigen schoonheid te zien, voelen en te omarmen! Dat doen ze niet alleen met de producten die ze verkopen, ze geven je ook graag advies over de producten die je al hebt en over zaken die je misschien niet snel koppelt aan “je mooi voelen”.

Het gaat Manja niet om dat je de typische schoonheid toont, maar dat je jouw schoonheid toont en dat voel je. Je hoort het in de tips die ze je geeft, in hoe ze je laat zien dat je mooi bent (bv juist vanwege die rondingen), in hoe je dat gevoel gewoon kunt versterken. Versterken door de juiste producten te eten, of juist ontspanningstechnieken toe te passen. Haar toolbox is overvol met tips, wijsheden en praktisch toepasbare acties die je helpen de schoonheid van binnen naar buiten door te laten stralen.

Manja (en haar team!) helpen mij om dat stukje schoonheid in mij te zien, te voelen en te ownen, gewoon door hoe ze me laten voelen. Dit traject is een combinatie van alle kennis en kunde van Manja. Ze geeft tips over van ealles, dit doet ze met veel liefde en aandacht zodat je uiteindelijk zelf, leeft wat zij in je ziet.

En ben je een van de gelukkige mensen die zich al mooi voelt? Dan helpt dit traject om dat gevoel te behouden en versterken! Dat is een belofte die Manja je op haar gemak kan maken en met liefde overtreft!

Als je tot hier bent gekomen met lezen,
dan ben je het verplicht aan jezelf om nu door te pakken…

Blijkbaar kriebelt er wat bij je. Je wilt nu echt eens concreet aan de slag met jezelf.
Omdat je het meer dan verdient en nog veel meer waard bent. Niemand verdient het om zich onzeker te voelen.
Je zal waarschijnlijk verleid worden door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat het je wel lukt zonder input. Jouw ‘wat als’ moment waar je maar op blijft wachten.

Al zou je maar een verbetering zien van 10% aan je huid, je lijf, je gezondheid en je zelfvertrouwen.
Wat een wereld van verschil zou dat al betekenen. Voor jou en de wereld om je heen.
Als je niks doet verandert er ook niets.
Dus pak de leiding.

Stop met uitstellen. Stop met je ‘wat als’.
Begin NU.