Hormoonanalyse

Herken je dit?

Niets gaat zoals jij het wilt. Je dagen zijn saai, somber en uitzichtloos. Je hebt nergens zin in je zit voortdurend in de wachtstand.

 

Het is onvermijdelijk

Naarmate je ouder wordt verandert je lijf. Dat is een feit. En toch vind je dit maar moeilijk te accepteren. Je zou zo graag begrijpen waar deze verandering vandaan komen. En beter nog; wat je kunt doen om hier beter mee om te kunnen gaan.

Gelukkig bestaat dit!
Maar hoe?

Hoe zou het zijn wanneer er een makkelijk in te vullen formulier zou bestaan die inzicht geeft in jouw hormoondisbalans(en) waardoor jij gericht aan de slag kunt gaan om ze (weer) meer in balans te krijgen en te houden.

Ik ga je daarbij helpen!

Waarom een hormoonanalyse?

Jarenlang kampte ik met stemmingswisselingen, PMS en onverklaarbare klachten waar geen arts raad mee wist. Ook in mijn huidkliniek kwam ik steeds vaker dames tegen die soortgelijke klachten ervaarden maar nergens terecht konden hiermee. Ik besloot daarom een studie Hormoontherapie te volgen zodat ik mijn cliënten maar ook mijzelf hiermee kon helpen.

Nu help ik dagelijks dames in de (pre)overgang om hun lijf te leren begrijpen en hier vervolgens mee aan de slag te gaan.

Ik neem je graag mee in wat ik nu weet. Je hoeft het niet allemaal zelf te ontdekken. Met een hormonale balans:

Slaap je weer beter en langer

Zit je weer lekkerder in je vel

Heb je minder behoefte aan ‘gravings’ (eetbuien)

Omdat jij begrijpt hoe je lijf werkt ervaar je meer rust in je hoofd

Voel jij je (weer) gelukkiger en mooier

Verhoog jij je libido

Hoe kan ik je helpen?

ervaringen van anderen

Meten is weten

Meten is weten! Na de Hormoon Analyse van Manja wist ik eindelijk waarom ik mij vaak zo down voelde en dat het niet aan mij lag maar aan mijn hormonen die aan het rommelen waren. Manja weet het duidelijk uit te leggen in ‘Jip en Janneke taal’ waardoor ik de eerste stappen zelf kon zetten. Inmiddels doorloop ik ook haar traject waarin ik echt de puntjes op de I zet voor mijzelf. Deze Hormoon Analyse raad ik absoluut iedereen aan wanneer je er klaar voor bent om gericht aan de slag te gaan met jezelf.

Sonja

Eye opening

“Wat als je voelt dat lijf en hoofd niet met elkaar in balans zijn? Je lichaam even ‘zoekende’ lijkt? Je wilt je hormonen vóór je laten werken toch? Dan is het tijd om een Programma bij Manja in te plannen.

Na het eerlijk invullen van een behoorlijke vragenlijst, krijg je dan ook eerlijke en waardevolle analyse van Manja. Vervolgens krijg je duidelijk welke kleine stapjes je kunt zetten om body and soul meer te laten matchen.

Het is allemaal liefdevol opgesteld door Manja en biedt een handvat om nog meer kleine stapjes in eigen tijd te zetten.

Het heeft mij al enkele eye openers gebracht en heeft een duwtje in de rug gegeven om een aantal minder goede gewoontes in gezondere gewoontes om te buigen. Daar ben ik nu al dankbaar voor, want ik voel dat dat me zoveel goed doet!

Irma

Even draait alles om mij

“Gisteren weer een fantastisch consult gehad van Manja! Echt even “me-time” vanaf het moment dat je binnenstapt in de gezellige, knusse club. Naast de liefdevolle, professionele en ontspannende begeleiding vind ik het geweldig dat geen enkele behandeling hetzelfde is waardoor je even geen enkel besef hebt van tijd. Even draaide alles alleen om mij. Dank je wel Manja, tot gauw!”

Sandra van der Meulen

manja wunderink

Manja heeft inmiddels diverse goedlopende bedrijven in de beautybranche.
Als Beautymakelaar is haar missie het realiseren van schoonheid voor iedereen.
Niemand verdient het om onzeker te zijn. Zo helpt zij inmiddels ook talloze beautyondernemers met dit concept.

Irene Cairo:

“Laat ik heel eerlijk zijn, na jarenlang gepest te zijn met mijn looks en postuur, zie ik echt niet altijd de schoonheid of beauty in mijzelf. Behalve wanneer ik de beautyclub van Manja in loop. Zij en haar team zijn niet de type “verkopers” die je iets willen aansmeren zodat zij geld verdienen. Nee, sterker nog, ze zijn de type experts die helpen om je eigen schoonheid te zien, voelen en te omarmen! Dat doen ze niet alleen met de producten die ze verkopen, ze geven je ook graag advies over de producten die je al hebt en over zaken die je misschien niet snel koppelt aan “je mooi voelen”.

Het gaat Manja niet om dat je de typische schoonheid toont, maar dat je jouw schoonheid toont en dat voel je. Je hoort het in de tips die ze je geeft, in hoe ze je laat zien dat je mooi bent (bv juist vanwege die rondingen), in hoe je dat gevoel gewoon kunt versterken. Versterken door de juiste producten te eten, of juist ontspanningstechnieken toe te passen. Haar toolbox is overvol met tips, wijsheden en praktisch toepasbare acties die je helpen de schoonheid van binnen naar buiten door te laten stralen.

Manja (en haar team!) helpen mij om dat stukje schoonheid in mij te zien, te voelen en te ownen, gewoon door hoe ze me laten voelen. Dit traject is een combinatie van alle kennis en kunde van Manja. Ze geeft tips over van ealles, dit doet ze met veel liefde en aandacht zodat je uiteindelijk zelf, leeft wat zij in je ziet.

En ben je een van de gelukkige mensen die zich al mooi voelt? Dan helpt dit traject om dat gevoel te behouden en versterken! Dat is een belofte die Manja je op haar gemak kan maken en met liefde overtreft!

mogelijk vraag je je dit nog af

Heb ik een bloedtest nodig voor de Hormoon Analyse?

Uit de Hormoon Analyse kan ik al heel veel antwoorden halen wat jouw hormonale disbalansen zijn. Ik kan aan de hand daarvan specifieke bloedtesten aanvragen indien je dat wenselijk vindt.

Hoe ziet het persoonlijk advies eruit?

Uit jouw Hormoon Analyse haal ik heel veel informatie betreffende jouw hormoon disbalans(en). Deze zet ik allemaal voor jou op een rij en leg uit wat het inhoudt in ‘simpele’ taal. Daarnaast geef ik ook advies wat jou het beste helpt om jouw hormoon disbalans(en) concreet aan te pakken middels voeding, mindset en de juiste supplementen.

Kan jij mij ook verder begeleiden na deze Hormoon Analsye?

Jazeker! Hormonen zijn ontzettend complex en zijn voortdurend in beweging. Het is daarom voortdurend bijstellen, aansturen en aanpakken. Mijn persoonlijke begeleiding is hierop gericht. Je hoeft het zeker niet alleen te doen.

Als je tot hier bent gekomen met lezen,
dan ben je het verplicht aan jezelf om nu door te pakken…

Blijkbaar kriebelt er wat bij je. Je wilt nu echt eens concreet aan de slag met jezelf.
Omdat je het meer dan verdient en nog veel meer waard bent. Niemand verdient het om niet lekker in zijn of haar vel te voelen.

Je zal waarschijnlijk verleid worden door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat het je wel lukt zonder input. Jouw ‘wat als’ moment waar je maar op blijft wachten.

Al zou je maar een verbetering zien van 10% aan je huid, je lijf, je gezondheid en je zelfvertrouwen.
Wat een wereld van verschil zou dat al betekenen. Voor jou en de wereld om je heen.
Als je niks doet verandert er ook niets.
Dus pak de leiding.

Stop met uitstellen. Stop met je ‘wat als’.
Begin NU.