Jazeker, ik geloof in het Universum. Ik geloof dat, wanneer jij je afstemt op deze trilling, er mooie(re) dingen staan te gebeuren. Meer dan eens heb ik dit mogen ervaren. Heel erg fijn. Meer dan eens heb ik ook ervaren dat ik op een andere frequentie blijf hangen en het Universum mij maar niet kan vinden. Heel frustrerend. Dat geeft een unheimlich gevoel. Ik kan maar geen verbindingen maken. Niet met mijzelf. Laat staan met anderen. In deze periodes heb ik altijd meer annuleringen in mijn schoonheidssalon en vinden nieuwe cliënten gewoon even niet de weg naar mij. Ben ik echter wél afgestemd krijg ik de mooiste opdrachten binnen en ontvang ik prachtige complimenten van trouwe en nieuwe cliënten.

Het heeft mij nieuwsgierig gemaakt. Hoe werkt dit exact? Tijd voor een grondig onderzoek. Wetenschappelijk gebaseerd uiteraard, pragmatisch als ik ben. Ik noem het de spirituele weg naar geluk.

Wandel je mee?