online cursussen

Om jou te helpen om te stralen – van binnen en van buiten – heb ik verschillende cursussen ontwikkeld.

Gebaseerd op de 5 pijlers:
Hormonen, leefstijl, voeding, mindset, huidverbetering en beweging.

online cursussen

Eet je gezond en slank in 30 dagen

In dit programma neem ik je stap voor stap mee in de wondere wereld van het intermittend fasten, hormonen en voeding.

Inclusief handige weekmenu’s met heerlijke recepten.

De 5 V's voor rust in je hoofd en lekker in je vel

Is de balans ver te zoeken en wil jij weer lekker in je vel zitten?

Na dit programma ervaar je dat mensen zich omdraaien wanneer jij een ruimte binnenloopt. Je hebt een prachtige, sterke energie. Dat komt omdat jouw volledige plaatje klopt. Je innerlijk is in balans met je uiterlijk.

Leren manifesteren

Er is maar 1 resultaat waar jij naar verlangd en dat is dat ALLES lukt.

Na dit programma heb jij alle kennis en kunde om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

Maak het onmogelijke mogelijk!

Face Yoga voor thuis

Gym for the skin !

Voel je (weer) sexy, vrouwelijk en mooi.

Exact zoals je bent!

Mijn missie

Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken. Niemand verdient het om onzeker over zichzelf te zijn. Het leven is te kort. Met mijn bewezen programma ‘van Balen naar Stralen’ ben ik ondernemer van het jaar geworden.
Ik combineer de allerbelangrijkste pijlers op exact de juiste wijze voor een stralend leven;
Hormonen, voeding, leefstijl, beweging en mindset.

manja wunderink

Manja heeft inmiddels diverse goedlopende bedrijven in de beautybranche.
Als Beautymakelaar is haar missie het realiseren van schoonheid voor iedereen.
Niemand verdient het om onzeker te zijn. Zo helpt zij inmiddels ook talloze beautyondernemers met dit concept.

Irene Cairo:

“Laat ik heel eerlijk zijn, na jarenlang gepest te zijn met mijn looks en postuur, zie ik echt niet altijd de schoonheid of beauty in mijzelf. Behalve wanneer ik de beautyclub van Manja in loop. Zij en haar team zijn niet de type “verkopers” die je iets willen aansmeren zodat zij geld verdienen. Nee, sterker nog, ze zijn de type experts die helpen om je eigen schoonheid te zien, voelen en te omarmen! Dat doen ze niet alleen met de producten die ze verkopen, ze geven je ook graag advies over de producten die je al hebt en over zaken die je misschien niet snel koppelt aan “je mooi voelen”.

Het gaat Manja niet om dat je de typische schoonheid toont, maar dat je jouw schoonheid toont en dat voel je. Je hoort het in de tips die ze je geeft, in hoe ze je laat zien dat je mooi bent (bv juist vanwege die rondingen), in hoe je dat gevoel gewoon kunt versterken. Versterken door de juiste producten te eten, of juist ontspanningstechnieken toe te passen. Haar toolbox is overvol met tips, wijsheden en praktisch toepasbare acties die je helpen de schoonheid van binnen naar buiten door te laten stralen.

Manja (en haar team!) helpen mij om dat stukje schoonheid in mij te zien, te voelen en te ownen, gewoon door hoe ze me laten voelen. Dit traject is een combinatie van alle kennis en kunde van Manja. Ze geeft tips over van ealles, dit doet ze met veel liefde en aandacht zodat je uiteindelijk zelf, leeft wat zij in je ziet.

En ben je een van de gelukkige mensen die zich al mooi voelt? Dan helpt dit traject om dat gevoel te behouden en versterken! Dat is een belofte die Manja je op haar gemak kan maken en met liefde overtreft!

ervaringen van anderen

Meten is weten

Meten is weten! Na de Hormoon Analyse van Manja wist ik eindelijk waarom ik mij vaak zo down voelde en dat het niet aan mij lag maar aan mijn hormonen die aan het rommelen waren. Manja weet het duidelijk uit te leggen in ‘Jip en Janneke taal’ waardoor ik de eerste stappen zelf kon zetten. Inmiddels doorloop ik ook haar traject waarin ik echt de puntjes op de I zet voor mijzelf. Deze Hormoon Analyse raad ik absoluut iedereen aan wanneer je er klaar voor bent om gericht aan de slag te gaan met jezelf.

Sonja

Eye opening

“Wat als je voelt dat lijf en hoofd niet met elkaar in balans zijn? Je lichaam even ‘zoekende’ lijkt? Je wilt je hormonen vóór je laten werken toch? Dan is het tijd om een Programma bij Manja in te plannen.

Na het eerlijk invullen van een behoorlijke vragenlijst, krijg je dan ook eerlijke en waardevolle analyse van Manja. Vervolgens krijg je duidelijk welke kleine stapjes je kunt zetten om body and soul meer te laten matchen.

Het is allemaal liefdevol opgesteld door Manja en biedt een handvat om nog meer kleine stapjes in eigen tijd te zetten.

Het heeft mij al enkele eye openers gebracht en heeft een duwtje in de rug gegeven om een aantal minder goede gewoontes in gezondere gewoontes om te buigen. Daar ben ik nu al dankbaar voor, want ik voel dat dat me zoveel goed doet!

Irma

Even draait alles om mij

“Gisteren weer een fantastisch consult gehad van Manja! Echt even “me-time” vanaf het moment dat je binnenstapt in de gezellige, knusse club. Naast de liefdevolle, professionele en ontspannende begeleiding vind ik het geweldig dat geen enkele behandeling hetzelfde is waardoor je even geen enkel besef hebt van tijd. Even draaide alles alleen om mij. Dank je wel Manja, tot gauw!”

Sandra van der Meulen