Personal SkinFit Trainer

Herken je dit?

 

Je wilt écht iets aan je lijf en mindset gaan doen. Je weet alleen niet waar je moet beginnen. Er is ook zoveel aanbod. En je hebt gewoon een hekel aan sporten. Je moet jezelf dwingen om naar de sportschool te gaan om daar aan een uitputtingsslag onderworpen te worden.

Laat mij je vertellen dat bewegen écht nog nooit zo leuk is geweest wanneer je de SkinFit trainingen volgt. 

 

Wanneer we iets willen.

Wanneer je iets wilt moet het gelijk gebeuren. Het liefst ook nog gisteren. Het punt is alleen dat waar jij naar op zoek bent onmogelijk te vinden is bij 1 partij. Je wilt namelijk alles aanpakken waar jij (weer) lekker van in je vel gaat zitten. Dus je gaat naar de schoonheidsspecialist voor je huid. Naar de afslankconsulente om je voedingspatroon onder de loep te nemen. Naar de sportschool om (weer) spieren te kweken en ga zo maar door. Het is een heel gedoe om je planning rond te krijgen. Om maar niet te denken aan wat het allemaal bij elkaar kost.

Hoe zou het zijn dat precies dat wat JIJ nodig hebt te vinden is bij 1 persoon die er werkelijk alles over weet.

 Zoek niet verder.

Met veel liefde, passie en 100% inzet begeleid ik jou 1 op 1 naar een leven vol balen naar een leven vol stralen.

Ik ga je helpen en ik geef zelfs een niet goed geld terug garantie.

In de webwinkel kun je een losse training boeken voor 47 euro.
Liever gelijk een voordelige strippenkaart van 10x? Ook deze vind je in de webwinkel voor 375 euro.

Voor ondernemers/bedrijven werk ik met een sportief bedrijfsprogramma. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Waarom een personal trainer?

Hoe zou het zijn wanneer jij voor al je klachten, doelen en wensen bij 1 persoon terecht kan? 

Een persoonlijk plan die bij JOU past.

Volledige toewijding alleen voor jou. 

Altijd terecht kunnen met je vragen.

Je leert je hoofd en lijf beter begrijpen. 

Concreet toewerken naar jouw doel(en).

Van Balen naar Stralen in een haalbaar tempo. 

Laten we aan de slag gaan.

ervaringen van anderen

Meten is weten

Meten is weten! Na de Hormoon Analyse van Manja wist ik eindelijk waarom ik mij vaak zo down voelde en dat het niet aan mij lag maar aan mijn hormonen die aan het rommelen waren. Manja weet het duidelijk uit te leggen in ‘Jip en Janneke taal’ waardoor ik de eerste stappen zelf kon zetten. Inmiddels doorloop ik ook haar traject waarin ik echt de puntjes op de I zet voor mijzelf. Deze Hormoon Analyse raad ik absoluut iedereen aan wanneer je er klaar voor bent om gericht aan de slag te gaan met jezelf.

Sonja

Eye opening

“Wat als je voelt dat lijf en hoofd niet met elkaar in balans zijn? Je lichaam even ‘zoekende’ lijkt? Je wilt je hormonen vóór je laten werken toch? Dan is het tijd om een Programma bij Manja in te plannen.

Na het eerlijk invullen van een behoorlijke vragenlijst, krijg je dan ook eerlijke en waardevolle analyse van Manja. Vervolgens krijg je duidelijk welke kleine stapjes je kunt zetten om body and soul meer te laten matchen.

Het is allemaal liefdevol opgesteld door Manja en biedt een handvat om nog meer kleine stapjes in eigen tijd te zetten.

Het heeft mij al enkele eye openers gebracht en heeft een duwtje in de rug gegeven om een aantal minder goede gewoontes in gezondere gewoontes om te buigen. Daar ben ik nu al dankbaar voor, want ik voel dat dat me zoveel goed doet!

Irma

Even draait alles om mij

“Gisteren weer een fantastisch consult gehad van Manja! Echt even “me-time” vanaf het moment dat je binnenstapt in de gezellige, knusse club. Naast de liefdevolle, professionele en ontspannende begeleiding vind ik het geweldig dat geen enkele behandeling hetzelfde is waardoor je even geen enkel besef hebt van tijd. Even draaide alles alleen om mij. Dank je wel Manja, tot gauw!”

Sandra van der Meulen

manja wunderink

Manja heeft inmiddels diverse goedlopende bedrijven in de beautybranche.
Als Beautymakelaar is haar missie het realiseren van schoonheid voor iedereen.
Niemand verdient het om onzeker te zijn. Zo helpt zij inmiddels ook talloze beautyondernemers met dit concept.

Irene Cairo:

“Laat ik heel eerlijk zijn, na jarenlang gepest te zijn met mijn looks en postuur, zie ik echt niet altijd de schoonheid of beauty in mijzelf. Behalve wanneer ik de beautyclub van Manja in loop. Zij en haar team zijn niet de type “verkopers” die je iets willen aansmeren zodat zij geld verdienen. Nee, sterker nog, ze zijn de type experts die helpen om je eigen schoonheid te zien, voelen en te omarmen! Dat doen ze niet alleen met de producten die ze verkopen, ze geven je ook graag advies over de producten die je al hebt en over zaken die je misschien niet snel koppelt aan “je mooi voelen”.

Het gaat Manja niet om dat je de typische schoonheid toont, maar dat je jouw schoonheid toont en dat voel je. Je hoort het in de tips die ze je geeft, in hoe ze je laat zien dat je mooi bent (bv juist vanwege die rondingen), in hoe je dat gevoel gewoon kunt versterken. Versterken door de juiste producten te eten, of juist ontspanningstechnieken toe te passen. Haar toolbox is overvol met tips, wijsheden en praktisch toepasbare acties die je helpen de schoonheid van binnen naar buiten door te laten stralen.

Manja (en haar team!) helpen mij om dat stukje schoonheid in mij te zien, te voelen en te ownen, gewoon door hoe ze me laten voelen. Dit traject is een combinatie van alle kennis en kunde van Manja. Ze geeft tips over van ealles, dit doet ze met veel liefde en aandacht zodat je uiteindelijk zelf, leeft wat zij in je ziet.

En ben je een van de gelukkige mensen die zich al mooi voelt? Dan helpt dit traject om dat gevoel te behouden en versterken! Dat is een belofte die Manja je op haar gemak kan maken en met liefde overtreft!

mogelijk vraag je je dit nog af

Wat kost een Personal training bij jou?

Goede vraag. Ik ben daar heel transparant in. Een training van 45 minuten kost 47 euro. 

Kan ik dit ook zakelijk afnemen?

Jazeker! Ik werk met speciale business plannen die zakelijk aftrekbaar zijn. Informeer hier gerust naar.

Kan jij mij ook verder begeleiden nadat ik mijn doel bereikt heb?

Uiteraard! Wij zijn altijd in beweging. Het is daarom voortdurend bijstellen, aansturen en aanpakken. Mijn persoonlijke begeleiding is hierop gericht. Je hoeft het zeker niet alleen te doen. Je kunt altijd een ‘onderhoudscontract’ bij mij afsluiten tegen voordelig tarief. 

Als je tot hier bent gekomen met lezen,
dan ben je het verplicht aan jezelf om nu door te pakken…

Blijkbaar kriebelt er wat bij je. Je wilt nu echt eens concreet aan de slag met jezelf.
Omdat je het meer dan verdient en nog veel meer waard bent. Niemand verdient het om niet lekker in zijn of haar vel te voelen.

Je zal waarschijnlijk verleid worden door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat het je wel lukt zonder input. Jouw ‘wat als’ moment waar je maar op blijft wachten.

Al zou je maar een verbetering zien van 10% aan je huid, je lijf, je gezondheid en je zelfvertrouwen.
Wat een wereld van verschil zou dat al betekenen. Voor jou en de wereld om je heen.
Als je niks doet verandert er ook niets.
Dus pak de leiding.

Stop met uitstellen. Stop met je ‘wat als’.
Begin NU.