Van balen naar stralen

3 maanden traject

Niets gaat zoals jij het wilt. Je dagen zijn best saai. Je hebt nergens zin in je zit voortdurend in de wachtstand.

 

Baal jij van jezelf omdat je maar steeds niet doet wat je wel zou willen?

Je hebt voortdurend een negatief stemmetje in je hoofd (ego) die jou verteld dat je het niet kan en je laat piekeren over van alles. 

Je lijkt nu ouder dan dat je bent en daar baal je van. 

Je bent onrustig.

Je bent voortdurend excuses voor jezelf aan het bedenken

Je hebt last van uitstel gedrag.

Je lijf verandert in rap tempo en wat je ook doet, niets schijnt te werken.

Je zit veel te veel in je hoofd en je vindt het moeilijk om ergens van te genieten

Je doet veel dingen die je niet leuk vindt en veel te weinig dingen die je wel leuk vindt. 

In september start er weer een nieuwe groep!

WIL JIJ…

  • Je lijf en brein leren begrijpen zodat je exact weet waarom je doet wat je doet.
  • Weer genieten van de grote en kleine geluksmomenten

  • Letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen.  

  • Optimaal vet gaan verbranden en daarmee centimeters verliezen.

  • Meer energie over de hele dag.

  • Beter (door)slapen.

  • Met gemak en plezier de dingen die jij leuk vindt naar je toe trekken.
  • Een stralende huid die er jonger uitziet.

Het Van Balen Naar Stralen Traject biedt werkelijk alles wat jij zoekt én nodig hebt om jouw leefstijl positief te beïnvloeden op een leuke, laagdrempelige manier. 

Hormonen, leefstijl, voeding, mindset, huidverbetering en beweging. Alles komt aan bod in de juiste combinatie. 

Het is geen dieet. 
Je hoeft er niets voor te laten. 
Dit programma zit boordenvol prachtige cadeau’s die jij jezelf veel eerder had gegund. 

Het enige wat ik van je vraag is je volledige commitment en een open mind.

Om te willen veranderen is verandering nodig. Ben jij daar helemaal klaar voor? 

Schrijf je dan vandaag nog in!

Na 12 weken

Heb jij je hormonen een enorm positieve boost gegeven

Is je immuunsysteem sterk.

Begrijp jij waarom je doet wat je doet.

Heb je meer spiermassa.

Is je vetpercentage (centimeters) lager.

Ziet je huid er jonger en stralender uit.

Geniet jij meer van het leven en gaat alles meer ‘vanzelf’.

Slaap je goed en door.

Zijn huidproblemen zoals eczeem, rosacea en acne velen malen verbeterd of zelfs verdwenen.

Ben je +/- 10 kilo afgevallen indien dit bij jouw doelen past.

Ben je van een suikerverbranding naar een vetverbranding gegaan.

Weet je het verschil tussen je ego en je eigen stem.

Krijg je voortdurend complimenten over hoe mooi jij straalt.

Kijk jij weer tevreden in de spiegel.

Hoe?

Vanaf 8 mei gaan we in 12 weken tijd gaan we samen aan de slag met jouw hormonen, leefstijl, beweging en mindset.

Wat krijg jij allemaal in dit traject:

Persoonlijke hormoon analyse 

Krijg inzicht in je hormonale (dis)balans met een persoonlijke analyse a.d.h.v. een uitgebreide vragenlijst die je per mail ontvangt

Online programma’s

Je krijgt toegang tot de Hormoonacademie met 3 volledige online programma’s om thuis op je gemak te volgen.

Eet je slanker & gezonder in 30 dagen

‘Eet je slanker & gezonder in 30 dagen’ neemt je stap voor stap mee in de wondere wereld van het intermittend fasten en de voordelen hiervan. Incl. 4x een compleet weekmenu met hormoonproof gerechten die makkelijk en snel te bereiden zijn.

De 5 V’s

‘De 5 V’s’ neemt je mee in de wondere wereld van je brein en hoe jij je mentaal fitter kan voelen met meer rust in je hoofd.

Face Yoga

in een compleet e-book FaceYoga leer jij alles over hoe jij je huid kunt verjongen met een blijvend resultaat middels praktische spieroefeningen voor je gezicht en hals.

Leren manifesteren

Ik leer je hoe je met je gedachten en je gevoel, moeiteloos krijgt wat je verlangt. Het Universum, je hogere zelf, je hart of hoe je het ook wil noemen… ik beloo je dat er een wereld voor je opengaat.

 

(Online) consulten

Elke maand hebben wij een (online) 1-op-1 consult van 45 minuten om je eventuele valkuilen te bespreken en bij te stellen waar nodig. Je hoeft het echt niet alleen te doen.

Daarnaast zijn er 3 online groepsavonden waarin je even helemaal ondergedompeld wordt in alle liefde en aandacht voor jou. Er zijn 3 thema’s die aan bod komen en ze gaan over voeding, hormonen, manifesteren, presenteren en je dromen waarmaken.

Community met Q&A

Je wordt (indien gewenst) lid van onze community op facebook ‘van Balen naar Stralen’ waarin je antwoordt krijgt op je eventuele vragen. Ook deel ik hierin tips en leuke feiten die je nog meer motiveren.

Hormoon Boost Trainingen + video’s

Beweging is een ontzettend belangrijke pijler in dit traject. Met bewegen versnel je heel veel (hormonale) processen die goed zijn voor afvallen, huidverbetering, verbeteren van je spijsvertering, verbeteren van je slaap en het reduceren van stress. Mits je wel weet HOE je moet bewegen. Eindeloos in de apparaten hangen werkt namelijk hartstikke averechts.

Speciaal voor mijn programma’s werken we met Hormoon Boost Trainingen. Trainingen waarbij we ons lijf wel uitdagen om in de vetverbranding te komen en te blijven, maar waarbij wij onszelf zeker niet ‘overtrainen’ zodat wij gaan verzuren en juist vet gaan vasthouden (stressreactie lichaam) en (terug gaan) in de suikerverbranding.

Je bentmeer dan welkom om 1x per week live mee te trainen in Zoetermeer of Pijnacker. Woon je niet in de buurt of volg je de trainingen liever thuis? Je ontvangt gerichte Hormoon Boost Training video’s om thuis makkelijk te kunnen volgen.

4x een compleet weekmenu

Je ontvangt 4x een compleet weekmenu met hormoonproof gerechten die makkelijk en snel te bereiden zijn.

Persoonlijke make up training

Als kers op de taart maken we jouw nieuwe jij compleet met een persoonlijke make up training van het minerale make up merk Mintenz. We stemmen alle kleuren, technieken en producten helemaal op jou af zodat jij elke dag kan stralen binnen 10 minuten.

Na het volgen van het traject bieden wij diverse mogelijkheden aan om je traject te blijven onderhouden. Denk hierbij aan diverse abonnementen voor supplementen, huidverbetering en hormoon boost trainingen.

Let op: Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Wij raden het af bij diabetes type 1 en 2, zwangerschap, ondergewicht, voor mensen jonger dan 18 en mensen die in het verleden een eetstoornis hebben gehad. Twijfel je? Raadpleeg dan eerst een arts.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Op al mijn aanbod zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Op al mijn aanbod zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Op al mijn aanbod zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

ervaringen van anderen

Dit had ik veel eerder willen weten!

“Dit had ik veel eerder willen weten…” Wat ben ik blij dat ik het programma van Manja heb leren kennen.

Ik was al geruime tijd naar iets op zoek waarbij ik gericht met mijzelf aan de slag kon. Helaas kwam ik maar niets tegen wat én gericht was op je uiterlijk en je innerlijk. Ik ben namelijk van mening dat het een samenspel is. Wanneer je je van binnen niet prettig voelt zie je dat aan je uiterlijk en vice versa.

Naarmate het programma vorderde ging ik mij steeds beter voelen. Niet alleen werd het zichtbaar in mijn gezicht. Ik ging er ook veel frisser en meer uitgerust uitzien. Ik ontving ook steeds meer complimenten.

Dat maakte dat ik nog beter voor mijzelf ging zorgen en er zelfs veel plezier in kreeg om écht wat bewuste me-time aan mijzelf te besteden. Dit is absoluut het fijnste programma wat je voor jezelf kunt doen.”

Marjolein

Ik leerde weer kijken naar wie ik ben en wil zijn.

“Het allerergste vond ik dat ik de spiegel ging ontwijken. Ik durfde zelfs niet meer een afspraak met de kapper te maken. Wetende dat ik dan met mijzelf geconfronteerd zou worden. Er moest dus iets gebeuren. Niet alleen in mijn gezicht maar ook in mijn mind. Het programma van Manja leerde mij weer oprecht te kijken naar alles wie ik wel ben en wil zijn. Ik zie in mijzelf weer de klassieke schoonheid die ik altijd al geweest ben.”

Debby

Voor mij geen Botox meer

“De invloed van Social Media bleek een grotere impact te hebben dan ik had gedacht. Ik voelde mij meer en meer niet meer thuis in mijn eigen lijf. Het resulteerde in elke drie maanden een consult bij de cosmetisch arts voor Botox en later ook fillers. Het einde was zoek en ik bleek meer en meer nodig te hebben om mij goed te voelen. In mijn achterhoofd wist ik dat dit niet de oplossing was en ben op zoek gegaan niet iets wat mij ook beter over mijzelf liet denken. Dat heb ik absoluut gevonden in dit programma. Het is nu alweer even geleden dat ik de laatste Botox prik gehaald heb en voor mij hoeft dat ook echt niet meer. Ik ben zo blij wanneer ik nu in de spiegel kijk. Ik raad dit écht iedereen aan.”

Mariska

Hi, ik ben Manja

Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met de huid. Of eigenlijk met de verbetering van de huid. Je huid is je grootste orgaan en het heeft mij altijd enorm geïnteresseerd waarom de ene huid er zoveel anders uitziet dan de andere. Waarom krijgt de één nou wel pukkels en de ander niet tijdens de pubertijd. Waarom ziet de één er al ‘oud’ uit op zijn 35e en de ander pas veel later. Inmiddels weet ik dat dit alles te maken heeft met hormonen, voeding, stress en de manier hoe jij je huid verzorgt.

Na 13 jaar docent Schoonheidsverzorging ben ik in 2016 mijn eigen huidkliniek gestart en daarin neem ik consequent alle bovenstaande pijlers mee. Een gezonde, stralende huid krijg je niet alleen van buiten. Ook van binnen is er voortdurend werk aan de winkel. Inmiddels heb ik al heel wat cliënten mogen helpen aan een mooie huid die past bij de leeftijd. Er gaat niets boven een klassieke mooie vrouw die lekker in haar vel zit en straalt.

Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk dames hiermee te helpen. Niemand verdient het om onzeker over zichzelf te zijn. Ik kan niet wachten om je in mijn Van Balen Naar Stralen Pilot Traject’ te mogen verwelkomen.

Manja Wunderink

mogelijk vraag je je dit nog af

Wat maakt dit traject zo anders?

Het unieke van dit programma is dat we alle pijlers beetpakken die nodig zijn om (weer) lekker in je vel te komen. Denk hierbij aan hormoonhuishouding, voeding, beweging en mindset. Zo krijg je een snel en langdurig resultaat die je ook makkelijk vol kunt houden.

Wanneer zijn de trainingen?

Er worden dagelijks buitentrainingen gegeven op diverse dagdelen. Je ontvangt, na bevestiging deelname, het rooster hiervoor waarin je zelf je dagen kunt inboeken. Kun je niet live meetrainen? Dan kun je de online videolessen die in je leeromgeven te vinden zijn volgen.

Wanneer ga ik resultaat zien?

Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw motivatie en inzet. Je gaat je na een week van deelname fitter en energieker voelen. Na afloop van dit traject ziet je huid er al veel frisser en stralender uit en ben je +/ 5 tot 10  kilo afgevallen (indien je dit wenst).

Hoe vaak moet ik de praktijk oefeningen uit dit programma doen?

De FaceYoga spieroefeningen mag je elke dag uitvoeren. Wanneer je ze in de ochtend uitvoert maakt het je spieren wakker en klaar voor de dag. Wanneer je ze ’s avonds uitvoert helpt het je geest leeg te maken en je gezicht te ontspannen (ideaal wanneer je veel spanning in je kaken ervaart). Voor elke methode geldt dat je goed moet luisteren naar je lichaam. Ook sporten in de sportschool bouw je op. Je kunt dus de eerste week beginnen met bijvoorbeeld alleen de maandag, woensdag en vrijdag. Van daaruit bouw je het voorzichtig op naar om de dag en van daaruit elke dag 5 minuten. Forceer het niet. Geef je spieren ook voldoende rust tussendoor. Voel aan wat bij jou past. Houdt ook periodes aan om even geen oefeningen te doen.

Ik heb een aandoening / slik medicijnen, kan ik dan meedoen?

Mijn advies is dan altijd dit eerst te overleggen met je arts. Dit traject bevordert een algeheel gezonde leefstijl. Als jij twijfelt of dit traject past kunnen we samen even overleggen wat jij kunt bespreken met je arts.

Wat doe ik als ik nu nog een vraag heb die niet is beantwoord?

Als je nu nog een vraag hebt die niet is beantwoord, stuur me dan even een mail: info@manjawunderink.nl

Als je tot hier bent gekomen met lezen,
dan ben je het verplicht aan jezelf om nu door te pakken…

Blijkbaar kriebelt er wat bij je. Je wilt nu echt eens concreet aan de slag met jezelf.
Omdat je het meer dan verdient en nog veel meer waard bent. Niemand verdient het om zich onzeker te voelen.
Je zal waarschijnlijk verleid worden door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat het je wel lukt zonder input. Jouw ‘wat als’ moment waar je maar op blijft wachten.

Al zou je maar een verbetering zien van 10% aan je huid, je lijf, je gezondheid en je zelfvertrouwen.
Wat een wereld van verschil zou dat al betekenen. Voor jou en de wereld om je heen.
Als je niks doet verandert er ook niets.
Dus pak de leiding.

Stop met uitstellen. Stop met je ‘wat als’.
Begin met stralen!