Van balen naar stralen

4 weken Power Kickstart

In 4 weken gezonder, fitter en stralender met deze Power Kickstart van 4 weken. Het bestaat écht! Ik geef je zelfs een niet goed geld terug garantie wanneer je geen enkel resultaat bereikt hebt.

 

Baal jij van jezelf en is het hoog tijd voor actie?

Je hebt voortdurend een negatief stemmetje in je hoofd (ego) die je laat piekeren over van alles en je een negatief zelfbeeld geeft. Je bent niet tevreden over jezelf en daar baal je van . 

Je lijkt nu ouder dan dat je bent. Ook lijk je maar aan te komen en zie je er vermoeid uit terwijl je er alles aan doet. 

Je bent onrustig.

Je bent voortdurend excuses voor jezelf aan het bedenken.

Je hebt last van uitstel gedrag. Het welbekende ‘maandag begin ik écht’ is jou niet onbekend.

Je hebt een hekel aan de sportschool en aan diëten.

Je lijf verandert in rap tempo en wat je ook doet, niets schijnt te werken.

Je zit veel te veel in je hoofd en je vindt het moeilijk om ergens van te genieten.

Je doet veel dingen die je niet leuk vindt en veel te weinig dingen die je wel leuk vindt. 

Vanaf NU kun je al in 4 weken (weer) gaan Stralen!

WIL JIJ…

  • Je lijf en brein leren begrijpen zodat je exact weet waarom je doet wat je doet wat al enorm veel rust geeft.
  • Weer genieten van de grote en kleine geluksmomenten.

  • Letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen en je daar heel goed bij voelen.  

  • Optimaal vet gaan verbranden en daarmee centimeters aan vetmassa verliezen.

  • Meer energie over de gehele dag.

  • Beter (door)slapen.

  • Met gemak en plezier de dingen die jij leuk vindt naar je toe trekken.
  • Een stralende huid die er jonger en frisser uitziet.

Het Van Balen Naar Stralen Kickstart programma biedt werkelijk alles wat jij zoekt én nodig hebt om jouw leefstijl positief te beïnvloeden op een leuke, laagdrempelige manier in 1 compleet programma. 

Hormonen, leefstijl, voeding, mindset, huidverbetering en beweging. Alles komt aan bod in de juiste combinatie. 

Het is geen dieet. 
Je hoeft er niets voor te laten. 
Dit programma zit boordenvol prachtige cadeau’s die jij jezelf veel eerder had gegund. 

Het enige wat ik van je vraag is je volledige commitment en een open mind.

Om te willen veranderen is verandering nodig. Ben jij daar helemaal klaar voor? 

Schrijf je dan vandaag nog in!

Na 4 weken

Heb jij je hormonen een enorm positieve boost gegeven

Is je immuunsysteem sterker.

Begrijp jij waarom je doet wat je doet.

Heb je meer spiermassa.

Is je vetpercentage (centimeters) lager.

Ziet je huid er jonger en stralender uit.

Geniet jij meer van het leven en gaat alles meer ‘vanzelf’.

Slaap je goed en door.

Zijn huidproblemen zoals eczeem, rosacea en acne velen malen verbeterd of zelfs verdwenen.

Ben je +/- 5 kilo afgevallen indien dit bij jouw doelen past.

Ben je van een suikerverbranding naar een vetverbranding gegaan.

Krijg je voortdurend complimenten over hoe mooi jij straalt.

Kijk jij weer tevreden in de spiegel.

Hoe?

In 4 weken tijd gaan we samen gericht aan de slag met jouw hormonen, leefstijl, beweging en mindset.

Wat krijg jij allemaal in dit traject:

Persoonlijke hormoon & neurotransmitter analyse 

Meten is weten. Krijg inzicht in je hormonale disbalans(en) en neurotransmitters met een persoonlijke analyse a.d.h.v. een uitgebreide vragenlijst die je per mail ontvangt. Aan de hand van deze analyse kun je gerichte stappen ondernemen op gebied van leefstijl, beweging en voeding die bij jou passen.

Online programma’s

Je krijgt toegang tot de Hormoonacademie met 2 volledige online programma’s om thuis op je gemak te volgen.

Eet je slanker & gezonder in 30 dagen

‘Eet je slanker & gezonder in 30 dagen’ neemt je stap voor stap mee in de wondere wereld van het intermittend fasten en de voordelen hiervan. Incl. 4x een compleet weekmenu met hormoonproof gerechten die makkelijk en snel te bereiden zijn.

De 5 V’s

‘De 5 V’s’ neemt je mee in de wondere wereld van je brein en hoe jij je mentaal fitter kan voelen met meer rust in je hoofd.

 

Personal SkinFit Training

Gedurende 4 weken krijg je 1x per week een 1 op 1 Personal training t.w.v. 180 euro waarbij wij samen gericht aan de slag gaan met vetverbranding en krachtraining in de buitenlucht zonder je daarbij uit te putten. Gedurende de 4 weken kun je ook meetrainen in de SkinFit groepstrainingen. Geloof mij; bewegen was nog nooit zo leuk én effectief.

Bioslimming Bodywrap

Je ondergaat 1x een Bioslimming Bodywrap t.w.v. 120 euro. Deze zeer effectieve bodywrap werkt afslankend, huidverstrakkend en zeer ontgiftend. Bovendien geeft het je direct een positieve mindset beter voor jezelf te zorgen.

SkinFit FaceLift & Mintenz make-up advies

In deze 4 weken gaan we ook gericht aan de slag met je huid. Je grootste orgaan. Je ontvangt de zeer unieke en effectieve SkinFit FaceLift behandeling t.w.v. 97 euro. Het resultaat is verbluffend en werkt bovendien nog weken door in de aanmaak van collageen en elastine; de bouwstenen voor een volle, glanzende huid. Aan het einde van de 4 weken ga ik je bovendien prachtig opmaken met de minerale make up van Mintenz zodat jij stralend jouw nieuwe jij aan de hele wereld kan laten zien! 

4x een compleet weekmenu

Je ontvangt 4x een compleet weekmenu met hormoonproof gerechten die makkelijk en snel te bereiden zijn.

Na het volgen van het traject bieden wij diverse mogelijkheden aan om je traject te blijven onderhouden. Denk hierbij aan diverse abonnementen voor supplementen, huidverbetering en SkinFit trainingen.

Let op: Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Wij raden het af bij diabetes type 1 en 2, zwangerschap, ondergewicht, voor mensen jonger dan 18 en mensen die in het verleden een eetstoornis hebben gehad. Twijfel je? Raadpleeg dan eerst een arts.

OPTIONEEL TE BOEKEN;
Wil jij jouw programma helemaal compleet maken adviseer ik je zeker het SkinFit Supplementen Starterspakket (genoeg voor 30 dagen) erbij te bestellen bestaande uit een compleet supplementen pakket voor huid, haren en weefsels t.w.v. 75 euro. Je vindt dit pakket in de webwinkel.

Dit programma heeft een waarde van meer dan 700 euro!

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Op al mijn aanbod zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

ervaringen van anderen

Dit had ik veel eerder willen weten!

“Dit had ik veel eerder willen weten…” Wat ben ik blij dat ik het programma van Manja heb leren kennen.

Ik was al geruime tijd naar iets op zoek waarbij ik gericht met mijzelf aan de slag kon. Helaas kwam ik maar niets tegen wat én gericht was op je uiterlijk en je innerlijk. Ik ben namelijk van mening dat het een samenspel is. Wanneer je je van binnen niet prettig voelt zie je dat aan je uiterlijk en vice versa.

Naarmate het programma vorderde ging ik mij steeds beter voelen. Niet alleen werd het zichtbaar in mijn gezicht. Ik ging er ook veel frisser en meer uitgerust uitzien. Ik ontving ook steeds meer complimenten.

Dat maakte dat ik nog beter voor mijzelf ging zorgen en er zelfs veel plezier in kreeg om écht wat bewuste me-time aan mijzelf te besteden. Dit is absoluut het fijnste programma wat je voor jezelf kunt doen.”

Marjolein

Ik leerde weer kijken naar wie ik ben en wil zijn.

“Het allerergste vond ik dat ik de spiegel ging ontwijken. Ik durfde zelfs niet meer een afspraak met de kapper te maken. Wetende dat ik dan met mijzelf geconfronteerd zou worden. Er moest dus iets gebeuren. Niet alleen in mijn gezicht maar ook in mijn mind. Het programma van Manja leerde mij weer oprecht te kijken naar alles wie ik wel ben en wil zijn. Ik zie in mijzelf weer de klassieke schoonheid die ik altijd al geweest ben.”

Debby

Voor mij geen Botox meer

“De invloed van Social Media bleek een grotere impact te hebben dan ik had gedacht. Ik voelde mij meer en meer niet meer thuis in mijn eigen lijf. Het resulteerde in elke drie maanden een consult bij de cosmetisch arts voor Botox en later ook fillers. Het einde was zoek en ik bleek meer en meer nodig te hebben om mij goed te voelen. In mijn achterhoofd wist ik dat dit niet de oplossing was en ben op zoek gegaan niet iets wat mij ook beter over mijzelf liet denken. Dat heb ik absoluut gevonden in dit programma. Het is nu alweer even geleden dat ik de laatste Botox prik gehaald heb en voor mij hoeft dat ook echt niet meer. Ik ben zo blij wanneer ik nu in de spiegel kijk. Ik raad dit écht iedereen aan.”

Mariska

Hi, ik ben Manja

Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met de huid. Of eigenlijk met de verbetering van de huid. Je huid is je grootste orgaan en het heeft mij altijd enorm geïnteresseerd waarom de ene huid er zoveel anders uitziet dan de andere. Waarom krijgt de één nou wel pukkels, eczeem of andere huidproblemen? Waarom ziet de één er al ‘oud’ uit op zijn 35e en de ander pas veel later. Inmiddels weet ik dat dit alles te maken heeft met het hele pakket van hormonen, voeding, stress en de manier hoe jij je huid verzorgt en in het leven staat.

Na 13 jaar docent Schoonheidsverzorging ben ik in 2016 mijn eigen huidkliniek gestart en daarin neem ik consequent alle bovenstaande pijlers mee. Een gezonde, stralende huid krijg je niet alleen van buiten. Ook van binnen is er voortdurend werk aan de winkel. Inmiddels heb ik al heel wat cliënten mogen helpen aan een mooie huid die past bij de leeftijd. Er gaat niets boven een klassieke mooie vrouw die lekker in haar vel zit en straalt.

Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk dames hiermee te helpen. Niemand verdient het om onzeker over zichzelf te zijn. Ik kan niet wachten om je in mijn Van Balen Naar Stralen Pilot Traject’ te mogen verwelkomen.

Manja Wunderink

mogelijk vraag je je dit nog af

Wat maakt dit traject zo anders?

Het unieke van dit programma is dat we alle pijlers beetpakken die nodig zijn om (weer) lekker in je vel te komen. Denk hierbij aan hormoonhuishouding, voeding, beweging en mindset. Zo krijg je een snel en langdurig resultaat die je ook makkelijk vol kunt houden.

Wanneer zijn de groepstrainingen?

Er worden dagelijks buitentrainingen gegeven op diverse dagdelen. Je ontvangt, na bevestiging deelname, het rooster hiervoor waarin je zelf je dagen kunt inboeken. Kun je niet live meetrainen? Dan kun je de online videolessen die in je leeromgeven te vinden zijn volgen.

Wanneer ga ik resultaat zien?

Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw motivatie en inzet. Je gaat je na een week van deelname fitter en energieker voelen. Na afloop van dit traject ziet je huid er al veel frisser en stralender uit en ben je +/ 5 tot 10  kilo afgevallen (indien je dit wenst).

Ik heb nog nooit gesport?

Dat geeft helemaal niets! Je kunt dit programma gewoon volgen op jouw eigen tempo Deze trainingen zijn absoluut niet bedoeld om jouw uit te putten. Sterker nog; dit werkt alleen maar averechts en zal juist resulteren in vet vasthouden door het hoge cortisol (stresshormoon) gehalte.

Ik heb een aandoening / slik medicijnen, kan ik dan meedoen?

Mijn advies is dan altijd dit eerst te overleggen met je arts. Dit traject bevordert een algeheel gezonde leefstijl. Als jij twijfelt of dit traject past kunnen we samen even overleggen wat jij kunt bespreken met je arts.

Wat doe ik als ik nu nog een vraag heb die niet is beantwoord?

Als je nu nog een vraag hebt die niet is beantwoord, stuur me dan even een mail: info@manjawunderink.nl

Als je tot hier bent gekomen met lezen,
dan ben je het verplicht aan jezelf om nu door te pakken…

Blijkbaar kriebelt er wat bij je. Je wilt nu echt eens concreet aan de slag met jezelf.
Omdat je het meer dan verdient en nog veel meer waard bent. Niemand verdient het om zich onzeker te voelen.
Je zal waarschijnlijk verleid worden door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat het je wel lukt zonder input. Jouw ‘wat als’ moment waar je maar op blijft wachten.

Al zou je maar een verbetering zien van 10% aan je huid, je lijf, je gezondheid en je zelfvertrouwen.
Wat een wereld van verschil zou dat al betekenen. Voor jou en de wereld om je heen.
Als je niks doet verandert er ook niets.
Dus pak de leiding.

Stop met uitstellen. Stop met je ‘wat als’.
Begin met stralen!